Videófelvételek az építkezésről. Az új és leendő lakástulajdonosaink, nyomonkövethetik az építkezés jelenlegi szakaszát. Kapcsolják be biztonságiöveiket, és felszállás…..

0_18

Minőség

Több évtizedes építőipari múltunk alatt megtanultuk, hogy csak kíváló minőségben érdemes tervezni, építkezni és kivitelezni. Így születnek kényelmes és szerethető lakások, melyeket a tapasztalataink alapján optimalizáltunk, kialakításukban és technikai megoldásaikban.

Egyedülálló fűtési rendszer

Gazdaságos, környezetbarát, 30 éves múltra visszatekintő svéd tervezésű és minőségű ENERGY SAVE hőszivattyú biztosítja a fűtést – hűtést és a melegvizet is, így akár 50% – kal is csökkenhet a rezsije.
free-green-eco-icon-set_52-10044

Lakáskínálat

Nálunk otthonra talál, az egyedülálló legyen az idős vagy fiatal és a nagycsaládos is. Mi nem egyszerűen lakásokat és házakat építünk, hanem otthont teremtünk a EcoLiget lakópark lakóinak. 51 db Kertkapcsolatos, panorámás, erkélyes vagy teraszos lakás közül válogathat a XI. kerületben.

Jöjjön el hozzánk!

Nézzen szét személyesen az építési területen. Válassza ki leendő otthonát az Ecoliget új építésű lakóparkban!
Lakáskereső programunkban virtuálisan mind az 51 lakást megtekintheti.

Ajánlatkérés

A weboldalon szereplő méretek, adatok és árak, tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek.

Elhelyezkedés

Budapest és Budaörs határán, a XI. kerületben tökéletes fekvéssel, panorámával, jól megközelíthető helyen fekszik új építésű lakóparkunk. Elérhető közelségben bevásárló központok, rendelők,  gyógyszertár, és  iskolák, óvodák várják a EcoLiget lakópark legkisebb lakóit is.

  • Minőségben építkezünk.

  • Intimitást és életteret ad.

  • Zöldenergiát használunk.

Galéria

EcoLiget Lakópark

Kiemelt CSOK ajánlatunk!

A további ajánlatainkat keresse virtuális lakáskeresőnkben!

Tájékozódjon árainkról, akcióinkról újdonságainkról!

Iratkozzon fel hirlevelünkre!